Close
Close

Romanian Terms of Use

CONDITII DE UTILIZARE

OBSERVATIE IMPORTANTA –  Serviciile oferite pe sau prin intermediul Site-ului si toate Resursele Software si Continutul disponibil pe sau prin intermediul Site-ului (inclusiv, dar fara a se limita la cupoane) sunt destinate uzului dvs. privat si necomercial. Nu aveti dreptul sa vindeti, sa licitati, sa transferati, sa distribuiti sau sa tratati altfel Resursele Software sau oricare alt Continut in mod comercial. Nu aveti dreptul sa modificati, sa manipulati, sa alterati imaginile, copiile sau sa creati lucrari derivate ale Resurselor Software sau ale Continutului.

Acesti termeni si conditii („Conditii de utilizare”) va indica termenii in care puteti folosi Site-ul nostru, in calitate de vizitator sau utilizator inregistrat. Site-ul este oferit de Coupons.com Limited, o societate inregistrata in Anglia si Tara Galilor (numar de inregistrare societate 07775437), avand sediul social situat in Landmark House, Hammersmith Bridge Road, Londra W6 9DP, impreuna cu societatea sa mama, afiliatii si sucursalele (denumite colectiv „Coupons.com/noi/noua”).

„Site-ul” inseamna toate site-urile web si microsite-urile marcate in colaborare (co-branded) oferite de Coupons.com, inclusiv, dar fara a se limita la, site-urile web de la adresele www.beforeishop.co.uk, www.couponmicrosite.net, http://bricks.couponmicrosite.net, www.safecoupons.co.uk, www.oclus.co.uk si www.couponstar.com.

Site-ul include, fara a se limita la: (a) toate serviciile oferite de sau prin intermediul Site-ului („Servicii”); (b) toate ofertele software si aplicatiile disponibile pe sau prin intermediul Site-ului („Resursele Software”); si (c) paginile web, datele, textul, imaginile, fotografiile, graficele, resursele audio, resursele video, si documentele inclusiv, dar fara a se limita la, oferte si cupoane, materiale de marketing, comunicate de presa, carta alba, date privind produsele, retete, remediile si alte informatii si continut disponibil pe sau prin intermediul sau depus pe sau prin intermediul Site-ului („Continutul”).

Va rugam sa cititi cu atentie Conditiile de Utilizare anterior folosirii Site-ului. Prin accesarea sau folosirea Site-ului, indicati faptul ca ati acceptat Conditiile de Utilizare si Politica de Confidentialitate, si ca sunteti de acord sa le respectati. Termenii si conditiile suplimentare se pot aplica anumitor zone ale Site-ului sau anumitor continuturi sau tranzactii din zone specifice ale Site-ului si, impreuna cu aceste Conditii de Utilizare guverneaza utilizarea respectivelor zone, continuturi sau tranzactii de catre dvs. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE, VA RUGAM SA NU FOLOSITI ACEST SITE.

ACTUALIZARI

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentele Conditii de Utilizare la orice moment prin modificarea acestei pagini. Sunteti rugat sa verificati aceasta pagina la anumite intervale de timp pentru a lua la cunostinta oricare modificare operata intrucat acestea sunt angajante fata de dvs. Folosirea Site-ului ulterior oricarei astfel de modificari reprezinta acordul dvs. in sensul respectarii si angajarii fata de Conditiile de Utilizare, astfel cum acestea au fost modificate. Ultima data la care au fost modificate prezentele Conditii de Utilizare este indicata in josul paginii. 

ACCESUL LA SITE

Accesul la Site este permis temporar, si ne rezervam dreptul de a retrage sau modifica Serviciile oferite pe sau prin intermediul Site-ului sau Continutul Site-ului la orice moment fara notificare. Nu oferim nicio garantie ca Site-ul este disponibil utilizarii in locatia dvs., iar referinta la Servicii din cadrul Site-ului nu implica faptul ca Serviciile va vor fi disponibile si/sau ca vor fi disponibile in locatia dvs. Dupa cum se va dovedi necesar, este posibil sa suspendam accesul la anumite sau la toate sectiunile Site-ului, sau sa il inchidem pe o perioada nedeterminata. Vom fi obligati sa efectuam intretinerea de rutina si service-ul serverelor si echipamentelor noastre la anumite intervale de timp. Desi vom incerca sa mentinem perioada de intrerupere la un nivel minim, nu putem garanta faptul ca Site-ul va fi disponibil on-line in mod continuu. Nu ne vom face raspunzatori daca, din orice motiv, Site-ul nu este disponibil la orice moment pentru orice durata.

Avem dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza orice activitate desfasurata pe Site. Este posibil sa  investigam orice incalcare raportata a politicilor noastre si plangerile, si sa luam orice masura considerata adecvata la orice moment, inclusiv, dar fara limitare la, suspendarea, sau incetarea accesului dvs. si/sau a posibilitatii de a accesa si/sau utiliza Site-ul, sau oricare Servicii aplicabile, Resurse Software si/sau Continut.

INREGISTRAREA FOLOSIND BEFOREISHOP.CO.UK

Aveti optiunea de a va inregistra folosind beforeishop.co.uk. Accesul la si  folosirea sectiunilor protejate cu parola sau securizate ale beforeishop.co.uk este limitat exclusiv la utilizatorii inregistrati. In cazul in care sunteti utilizator inregistrat al beforeishop.co.uk, va exprimati acordul sa furnizati intotdeauna informatii exacte Serviciului si publicitarilor, clientilor si partenerilor. Fiecare utilizator isi poate inregistra un singur cont de membru.

In vederea autorizarii, vi se va solicita sa va identificati folosind numele de utilizator si parola care trebuie considerate confidentiale. In vederea evitarii oricarei neclaritati, oricare autentificare individuala folosind numele de utilizator si parola corecta va oferi acces integral la respectivul cont, iar titularul contului are responsabilitatea unica de a se asigura ca aceste informatii nu sunt dezvaluite vreunei terte parti. Conveniti sa ne informati prompt cu privire la oricare folosire neautorizata a parolei sau contului dvs.

Avem dreptul de a scoate din uz oricare parola, indiferent daca este aleasa de dvs. sau alocata de noi, la orice moment, in cazul in care din punctul nostru de vedere nu ati respectat vreuna dintre prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

Va veti asigura ca profilul dvs. personal este actualizat si exact. Va exprimati acordul sa notificati prompt Serviciul cu privire la oricare modificare a adresei (postale sau de e-mail) sau a profilului personal prin actualizarea informatiilor personale din sectiunea Contul Meu (My Account) a beforeishop.co.uk.

Pentru a va putea inregistra pe beforeishop.co.uk trebuie sa aveti varsta minima de 16 ani. 

TRAGEREA LA SORTI A PREMIULUI AFERENT INREGISTRARII PE BEFOREISHOP.CO.UK

In cazul in care va inregistrati pe beforeishop.co.uk, va calificati pentru tragerea la sorti gratuita a unui premiu. Nu este necesar sa efectuati vreo achizitie la momentul inregistrarii. Tragerea la sorti se adreseaza membrilor inregistrati ai beforeishop.co.uk, care sunt rezidenti in Marea Britanie, Insulele Canalului sau Insula si care au minim 16 ani. Angajatii Coupons.com si familiile acestora, precum si agentii sau oricare persoana care are o legatura profesionala cu tragerea la sorti nu sunt eligibile pentru a participa la tragerea la sorti.

Este permisa numai o inregistrare si o adresa de e-mail per persoana. In cazul in care se dovedeste ca un participant foloseste un calculator (calculatoare) pentru a se sustrage acestei reguli prin folosirea unui ‘script’, ‘brute force’ sau altui mijloc automat, inregistrarea respectivei persoane va fi descalificata, iar acordarea premiului va fi anulata.

Va fi selectat in mod aleator, sub supraveghere independenta, un singur castigator din cadrul tuturor inregistrarilor din respectiva luna. Exista un singur premiu alocat pentru fiecare luna constand intr-un cupon cadou in valoare de £100 care poate fi folosit in cadrul Tesco, Asda, Sainsbury’s sau Waitrose (John Lewis). Nu se acorda echivalentul in bani. Decizia noastra este definitiva si nu ne vom angaja in niciun fel de corespondenta. Castigatorul va fi contactat prin e-mail pana la data de 21 a urmatoarei luni cu privire la fiecare tragere la sorti, iar numele acestuia va fi afisat pe pagina destinata castigatorilor de pe beforeishop.co.uk. Nu ne asumam responsabilitatea pentru inregistrarile pierdute, realizate cu intarziere sau distruse. Ne rezervam dreptul de a modifica regulile tragerii la sorti la orice moment, fara vreo notificare. Oricare modificare a regulilor va fi facuta publica pe aceasta pagina.

RELATIA CU PUBLICITARII

Corespondenta sau relatia cu sau participarea la promotii si/sau reclame bazate pe sau prin intermediul Site-ului va fi realizata exclusiv intre dvs. si respectivul publicitar. Va exprimati acordul ca nu vom fi responsabili pentru oricare pierdere sau dauna de orice natura suferita ca urmare a oricaror astfel de relatii sau ca urmare a prezentei respectivilor publicitari pe Site.

CUPOANE SI OFERTE

Acceptarea cupoanelor si ofertelor imprimate de pe Site este la libera alegere a publicitarilor nostri si/sau a distribuitorilor acestora. Publicitarii nostri si/sau distribuitorii acestora au dreptul de a respinge oricare oferta. Nu putem garanta faptul ca toate ofertele vor putea fi onorate in magazinele de retail de tip outlet. Fiecare oferta poate fi onorata exclusiv o data per persoana. Prin imprimarea acestor cupoane va exprimati acordul fata de termenii si conditiile imprimate pe cupoane. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca toate cupoanele sunt valabile exclusiv in Marea Britanie si Irlanda, acestea fiind nule in locatiile in care sunt interzise.

CONTINUTUL

Intregul Continut este furnizat pe sau prin intermediul Site-lui in scopuri exclusiv informationale, si nu trebuie interpretat in sensul ca indica faptul ca oricare astfel de Continut este avizat de noi ca fiind efectiv sau sigur spre a fi utilizat de dvs. Va rugam sa consultati intotdeauna medicul dvs. cu privire la starea sanatatii sau conditia medicala anterior folosirii oricarui produs medical promovat pe Site.

DREPTURILE DE AUTOR

Suntem proprietarii sau concesionarul tuturor drepturilor de proprietate asupra Continutului, Site-ului, si materialelor publicate pe Site. Drepturile de proprietate intelectuala sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate si tratatele din intreaga lume si apartin Coupons.com si/sau clientilor, partenerilor, afiliatilor, colaboratorilor lor sau tertelor parti. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Statutul nostru (si cel al oricaror colaboratori identificati) drept autor al Continutului de pe Site trebuie sa fie confirmat intotdeauna.

In cazul in care extrageti, copiati sau descarcati oricare sectiune a site-ului sau Continutului incalcand aceste Conditii de Utilizare, dreptul dvs. de a folosi Site-ul va inceta imediat si, la alegerea dvs., trebuie sa returnati sau sa distrugeti oricare copie a Continutului.

MARCI INREGISTRATE

Vi se interzice folosirea oricaror marci sau logo-uri care apare pe Site fara permisiunea proprietarului marcii inregistrate, cu exceptia cazurilor permise de legea aplicabila.

LEGATURILE DE LA SITE

Site-ul furnizeaza legaturi catre site-uri web terte parti sau informatii care sunt furnizate exclusiv ca facilitate pentru dvs. In cazul in care folositi aceste legaturi, veti parasi Site-ul si veti fi supus conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate aplicabile pe respectivele site-uri web. Aceste legaturi nu reprezinta sau nu implica avizul, sponsorizarea sau recomandarea noastra fata de terta parte, site-ul web al tertei parti sau informatiile cuprinse in respectivul site. Nu suntem responsabili in ceea ce priveste disponibilitatea oricarui astfel de site web. Nu detinem controlul asupra continutului respectivelor site-uri web sau resurselor si nu ne asumam vreo responsabilitate fata de acestea sau de prejudiciile care pot rezulta in urma folosirii acestora.

UTILIZAREA RESURSELOR SOFTWARE

Utilizarea de catre dvs. a Resurselor Software face obiectul acestor Conditii de Utilizare si a tuturor acordurilor (inclusiv toate acordurile privind licentele si acordurile privind utilizatorul final) care insotesc sau sunt incluse in Resursele Software (denumite colectiv, „Conditiile EULA”). Vi se va solicita sa analizati si sa acceptati Conditiile EULA atunci cand folositi Resursele Software. In cazul in care Resursele Software sunt furnizate pe sau prin intermediul Site-ului si nu sunt licentiate in vederea folosirii de catre dvs. prin intermediul oricaror Conditii EULA, puteti folosi Resursele Software care sunt supuse urmatoarelor: (a) puteti folosi Resursele Software exclusiv in scopuri personale sau necomerciale; (b) nu aveti voie sa incercati sau autorizati terte parti sa decompileze sau sa dezasambleze resursele software in scopul reconstituirii procesului tehnologic (reverse engineering) sau sa incerce in alt mod sa obtina accesul la Resursele Software sub forma codului sursa; (c) nu aveti voie sa incercati sau sa autorizati terte parti in vederea dezactivarii sau eludarii operatiunii avute in vedere a Resurselor Software sau sa dezvaluiti orice astfel de metoda sau mijloc oricarei terte parti; si (d) nu aveti voie sa vindeti, sa licitati, sa transferati, sa sublicentiati, sa redistribuiti, sa schimbati, sa modificati sau sa copiati Resursele Software sau cupoanele imprimate folosind Resursele Software.

SINCRONIZAREA

In cazul in care resursele software pe care le folositi va permit sa transferati si/sau sa sincronizati continutul si/sau datele furnizate sau puse la dispozitie, inclusiv datele privind locatia sau lista de cumparaturi, intelegeti si acceptati faptul ca prin activarea caracteristicii resursei software aplicabile aceasta ne va permite sa captam, sa colectam, sa transmitem, sa stocam, sa stocam si sa folosim respectivul continut si/sau date.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Nu trebuie sa utilizati in mod neadecvat Site-ul sau sa incercati sa interferati cu Serviciile furnizate oricarui utilizator, oricarei gazde, sau retele prin introducerea in cunostinta de cauza a virusilor, troienilor, viermilor cibernetici, bombelor logice sau altor materiale daunatoare din punct de vedere tehnic. Nu trebuie sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la Site, serverul pe care este stocat Site-ul sau oricare server, calculator sau baza de date conectata la Site, sau la oricare retele sau sisteme ale Coupons.com. Nu trebuie sa atacati Site-ul astfel incat acesta sa fie indisponibil prin intermediul unui atac singular sau distribuit (denial-of-service attack sau distributed denial-of service attack).

Va exprimati acordul sa nu folositi vreun program software automatizat (robot) or program de tip spider, sau orice alt mijloc automat de acces sau folosire a Site-ului sau a oricarei alte retele sau sistem pe care il detinem.

Prin incalcarea acestei prevederi, ati comite o infractiune penala conform Legii privind folosirea neadecvata a calculatoarelor din 1990. Vom raporta orice astfel de incalcare autoritatilor competente pentru aplicarea legii si vom colabora cu respectivele autoritati, dezvaluindu-le identitatea dvs. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a folosi Site-ul va inceta imediat.

Nu vom fi responsabili pentru vreo pierdere sau prejudiciu cauzat de un atac de tipul distributed denial-of-service, virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnic care pot infecta calculatorul dvs., programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare ca urmare a folosirii Site-ului sau a descarcarii oricarui material postat pe acesta sau pe oricare site web care are legatura cu acesta.

REACTII

Toate comentariile sau materialele depuse sau incarcate de dvs. pe sau prin intermediul Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la, reactii, marturii, imagini, revizuiri, intrebari, comentarii, idei sau sugestii (denumite colectiv „Reactii”) vor fi primite si tratate drept neconfidentiale, neproprietare si nerestrictionate. Prin afisarea Reactiei pe Site, ne oferiti dreptul gratuit din punctul de vedere al redeventei, irevocabil, continuu, la nivel international de a folosi, copia, distribui, afisa si crea lucrari derivate din Reactie, in oricare si toate mediile, in orice mod, integral sau partial, fara a implica vreo restrictie sau responsabilitate fata de dvs. sub rezerva prevederilor Legii privind protectia datelor din 1998 si a Politicii noastre de Confidentialitate.

Va exprimati acordul ca prin depunerea Reactiei aceasta nu va incalca aceste Conditii de Utilizare sau vreun drept al oricarei terte parti, inclusiv, dar fara a se limita la, oricare drept privind confidentialitatea, dreptul de autor, marcile inregistrate, intimitatea sau alte drepturi personale, de proprietate intelectuala sau drepturi proprietare si nu va determina vatamarea vreunei persoane sau entitati. De asemenea, va exprimati acordul ca niciuna dintre Reactiile depuse de dvs. nu va fi defaimatoare sau in alt mod ilegala, nu va reprezenta o amenintare, nu va fi abuziva sau obscena, sau nu va contine virusi, solicitari comerciale, sau orice forma de corespondenta nedorita (spam). La libera noastra alegere putem elimina oricare Reactie depusa de dvs. pe Site, care din punctul nostru de vedere incalca aceste Conditii de Utilizare sau oricare lege aplicabila.

Avem dreptul de a va dezvalui identitatea oricarei terte parti care sustine ca oricare Reactie furnizata de dvs. pe Site reprezinta o incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala sau a dreptului acestora la confidentialitate. Nu ne facem responsabili fata de oricare terta parte cu privire la continutul sau exactitatea Reactiei postate de dvs. pe sau de oricare alt utilizator al Site-ului.

DECLINAREA RASPUNDERII PRIVIND GARANTIILE

Nu garantam faptul ca functiile indeplinite de Site sau de Servicii vor fi continue, la timp, sigure si/sau lipsite de erori. Intregul Continut furnizat pe sau prin intermediul Site-ului nostru este oferit fara vreo garantie sau conditie in ceea ce priveste exactitatea sau natura completa. Nu garantam faptul ca oricare cupon sau oferta va fi acceptata spre onorare in cadrul oricarei locatii particulare sau magazin de retail de tip outlet. Ne declinam intreaga raspundere rezultata din oricare fundamentare pe respectivele informatii din Continut intreprinsa de oricare vizitator al Site-ului, sau de oricare persoana care poate fi informata cu privire la oricare continut al acestuia. Continutul poate cuprinde erori tipografice sau alte erori sau inadvertente. Nu garantam faptul ca oricare erori, inadvertente sau omisiuni din Continut vor fi corectate si nu se supunem vreunei obligatii in sensul actualizarii acestui Continut. Site-ul, Serviciile si Continutul sunt furnizate „ca atare” si „astfel cum sunt disponibile”. Nu garantam faptul ca Site-ul (sau site-urile web care au legatura cu Site-ul) nu este afectat de virusi informatici sau de alte programe informatice daunatoare sau care pot determina prejudicii. Aveti responsabilitatea de a va asigura ca folositi resurse software antivirus adecvate.

In masura permisa de lege, noi, alti membri din cadrul grupului nostru de societati, licentiatorii nostri si tertele parti cu care suntem conectati exclud in mod expres toate conditiile, garantiile, declaratiile sau alti termeni care ar putea fi indicati indirect in cadrul acestor Conditii de Utilizare, fie prin statut, legea general aplicabila sau in alt mod.

LIMITAREA RASPUNDERII

Punem la dispozitie Site-ul, Serviciile si/sau Continutul exclusiv in scopul folosirii private. Va exprimati acordul sa nu folositi Site-ul in scopuri comerciale sau de afaceri, si nu ne asumam vreo raspundere fata de dvs. pentru oricare pierdere sau prejudiciu direct, indirect sau rezultat suferit de oricare utilizator cu privire la Site-ul nostru sau cu privire la folosirea, imposibilitatea folosirii, sau rezultatul folosirii Site-ului nostru, a oricaror site-uri web cu care are legatura si oricare materiale postate pe acesta, inclusiv:

·         Pierderea venitului;

·         Pierderea profiturilor sau contractelor;

·         Veniturile nerealizate;

·         Intreruperea activitatii;

·         Pierderea economiilor preconizate;

·         Pierderea oportunitatilor de afaceri, a bunelor intentii sau reputatiei;

·         Pierderea, prejudicierea sau coruperea datelor; si

Indiferent daca acestea au fost determinate de fapte ilicite (inclusiv neglijenta), incalcarea contractului sau in alt mod, chiar daca acestea puteau fi anticipate.

Nu excludem sau limitam in nici un mod responsabilitatea noastra cu privire la (a) decesul sau ranirea persoanei determinata de neglijenta noastra sau a angajatilor nostri, agentilor sau subcontractorilor, sau (b) frauda sau denaturarea frauduloasa, sau (c) incalcarea termenilor implicati de Legea privind vanzarea de bunuri din 1979 sau Legea privind furnizarea de bunuri si servicii din 1982.

Sub rezerva paragrafelor de mai sus din prezenta sectiune, raspunderea noastra integrala maxima fata de dvs. in ceea ce priveste utilizarea Site-ului nostru, fie in baza contractului, in urma faptelor ilicite (inclusiv a neglijentei) sau in alt mod, nu va depasi in nicio situatie suma de o suta de lire sterline (100£).

Nu suntem raspunzatori pentru vreo imposibilitate de a va indeplini vreuna dintre obligatiile ce va revin in baza acestor Conditii de Utilizare determinate de aspecte care exced controlul nostru rezonabil.

UTILIZAREA INFORMATIILOR DVS.

Procesam informatii cu privire la dvs. in conformitate cu politica noastra de confidentialitate. Utilizand Site-ul va exprimati acordul fata de procesarea informatiilor si garantati faptul ca toate datele furnizate de dvs. sunt exacte.

INTEGRALITATEA ACORDULUI

Aceste Conditii de Utilizare, alaturi de Politica de Confidentialitate si EULA care insoteste Resursele Software, reprezinta intregul acord si intelegere dintre dvs. si noi in ceea ce priveste Site-ul, si inlocuieste oricare si toate acordurile, aranjamentele, declaratiile si intelegerile anterior cu privire la Site.

RENUNTARE

Nicio renuntare din partea noastra cu privire la oricare incalcare sau culpa referitoare la aceste Conditii de Utilizare nu va fi considerata drept renuntare la vreuna din incalcarile sau culpele anterioare sau viitoare.

INDEPENDENTA CLAUZELOR

In cazul in care oricare prevedere din aceste Conditii de Utilizare este retinuta de autoritatile competente drept ilegala, invalida sau neexecutorie, aceasta nu va afecta vreuna din celelalte prevederi din aceste Conditii de Utilizare, toate acestea ramanand in vigoare si producand efecte.

LEGEA SI JURISDICTIA

Aceste Conditii de Utilizare, precum si oricare disputa sau pretentie derivata din sau in legatura cu acestea sau obiectul acestora sau modul de elaborare al acestora (inclusiv dispute sau pretentii necontractuale) va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile din Anglia si Tara Galilor.

Instantele engleze de judecata vor detine jurisdictia exclusiva asupra oricarei dispute sau pretentii referitoare la aceste Conditii de Utilizare, Politica noastra de Confidentialitate, utilizarea de catre dvs. a Site-ului, Serviciile si/sau Continutul desi ne rezervam dreptul de a initia proceduri impotriva dvs. cu privire la incalcarea acestor Conditii de Utilizare in tara dvs. de resedinta sau in oricare alta tara relevanta.

DREPTURILE DE AUTOR & MARCA INREGISTRATA

Drepturi de autor © 2012 Coupons.com Limited. Toate drepturile rezervate in mod expres.

DATE DE CONTACT

In cazul in care aveti intrebari privind aceste Conditii de Utilizare, va rugam sa contactati Coupons.com la contact us sau trimițand o scrisoare la:

Coupons.com Limited
Landmark House
Hammersmith Bridge Road
Londra, W6 9DP
Marea Britanie
In atentia: Departamentul Juridic

Data ultimei modificari: 27 iulie 2012