Close
Close

Romanian Privacy Policy

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate va intra in vigoare incepand cu data de 26 septembrie 2011.
Ultima modificare a prezentei Politici de Confidentialitate a intervenit la data de 30 iulie 2012.

Politica noastra de Confidentialitate & Politica privind cookie-urile

Coupons.com Limited, care desfasoara activitati si sub denumirea “beforeIshop™”, o societate care este inregistrata in Anglia si Tara Galilor (numarul de inregistrare a societatii 07775437), avand sediul social situat in Landmark House, Hammersmith Bridge Road, Londra W6 9DP („noi/al nostru/a noastra/noua”) este dedicata protejarii si respectarii datelor dvs. confidentiale.

Recunoastem importanta protejarii confidentialitatii tuturor informatiilor furnizate noua si clientilor nostri prin intermediul folosirii serviciilor, programelor noastre si site-urilor web asociate. Am elaborat urmatoarea politica in baza unui respect fundamental fata de dreptul dvs. la confidentialitate.

Toate informatiile dvs. cu caracter personal colectate atunci cand folositi oricare dintre site-urile noastre web sau serviciile, inclusiv, dar fara limitare la, site-urile web situate la adresele www.beforeishop.co.ukwww.couponmicrosite.net,www.safecoupons.rowww.oclus.co.uk si www.couponsinc.co.uk (denumite colectiv, „Site-ul”) vor fi retinute si folosite in conformitate cu Legea privind protectia datelor din 1998 („Legea”).

Legea prevede ca entitatile care inregistreaza si proceseaza informatiile cu caracter personal trebuie sa fie transparente in ceea ce priveste modul in care sunt folosite informatiile si trebuie sa respecte cele opt principii ale unei ‘bune administrari a informatiilor’.

Aceste principii prevad ca datele trebuie sa fie:
1. Procesate in mod corect si legal
2. Procesate in scopuri limitate
3. Adecvate, relevante si neexcesive
4. Exacte
5. Sa nu fie pastrate pentru o perioada de timp mai indelungata decat este necesar
6. Procesate in conformitate cu drepturile dvs.
7. Securizate, si
8. Sa nu fie transferate catre tari fara a li se acorda protectia adecvata.

Potrivit legii, controlorii de date, asemenea noua, trebuie sa adere la aceste principii.

In scopul Legii, avem calitatea de controlor de date inregistrat [Z3044522]. In cazul in care considerati in orice mod ca nu procesam datele dvs. cu caracter personal in conformitate cu principiile de mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected]

Detalii cu privire la aceasta Politica

Aceasta politica (impreuna cu Conditiile de Utilizare si oricare alte documente mentionate in aceasta) stabileste baza in care vom procesa oricare informatii colectate de noi sau furnizate de dvs. catre noi sau afiliatii nostri. Site-urile noastre pot cuprinde reclame ale tertelor parti si legaturi catre site-urile web, produsele si serviciile tertelor parti. Prezenta politica de confidentialitate se aplica exclusiv Site-urilor noastre si procedurii noastre de colectare si folosire a informatiilor dvs. Reclamele, site-urile web corelate, produsele si serviciile tertelor parti, precum si procedura acestora de colectare si folosire a informatiilor dvs. sunt guvernate de politicile privind confidentialitate ale respectivelor terte parti. Va incurajam sa va informati cu privire la practicile de confidentialitate ale respectivelor terte parti.

Informatii pe care le putem colecta de la dvs.

 • Informatii pe care le furnizati prin completarea formularelor de pe Site. Acestea includ informatii furnizate la momentul inregistrarii pe Site, abonarii la serviciul nostru, postarea de materiale sau solicitarea unor servicii suplimentare. Tipurile de informatii care pot fi colectate includ numele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, numarul de fax, informatii financiare privind gospodaria, informatii demografice privind familia si informatii cu privire la domeniile dvs. de interes si folosirea anumitor produse, programe si servicii.
 • Este de asemenea posibil sa va solicitam informatii atunci cand va inregistrati intr-un concurs sau promotie, sau atunci cand raportati probleme legate de Site.
 • Este de asemenea posibil sa colectam informatii cu privire la tipul de motor de cautare pe care il folositi (cum ar fi Internet Explorer sau Firefox), tipul de sistem de operare folosit de dvs. (cum ar fi Windows sau Mac OS), numele domeniului furnizorului dvs. de Internet si adresa IP-ului dvs.
 • In cazul in care ne contactati, este posibil sa pastram evidente ale corespondentei respective.
 • Detaliile tranzactiilor pe care le-ati efectuat prin intermediul Site-ului si privind indeplinirea comenzilor dvs.
 • Detaliile vizitelor dvs. pe Site inclusiv, dar fara a se limita la, date legate de trafic, date privind locatia, weblog-uri si alte date privind comunicarea, precum si resursele la care aveti acces.
 • Pentru a folosi anumite sectiuni ale Site-ului, este posibil sa vi se solicite sa instalati programe software pe calculatorul dvs. – fie un obiect ActiveX, Java Applet sau un plug-in pentru Internet. Nu trebuie sa furnizati vreo informatie cu caracter personal pentru a instala sau folosi programul software. Programul software nu colecteaza informatii cu caracter personal de la dvs. Atunci cand descarcati si instalati programul software destinat imprimarii cuponului, bara de instrumente sau aplicatiile mobile pe calculatorul dvs. sau pe un alt echipament, colectam informatii cu privire la respectivul echipament care ne ajuta sa ne administram produsele si serviciile si sa detectam si sa prevenim fraudele folosind cupoane. Instructiunile cu privire la dezinstalarea barei de instrumente si a programului software destinat imprimarii cuponului sunt disponibile aici. Un identificator de echipamente ramane in calculatorul dvs. chiar si ulterior dezinstalarii programului software destinat imprimarii cuponului. Acest identificator este folosit exclusiv pentru a preveni fraudele folosind cupoane si nu colecteaza informatii cu caracter personal identificabile.

Folosim aceste informatii pentru a va administra contul, inclusiv pentru verificarea identitatii dvs., pentru a va transmite promotii si cupoane pe care le consideram a va fi de folos, pentru a procesa tranzactii, pentru a va oferi asistenta privind plangerile si pentru administrarea disputelor, pentru propriile noastre actiuni de cercetare, pentru a ne imbunatati serviciile si continutul publicat pe Site si in vederea propriei administratii interne.

Nu vom impartasi, vinde sau inchiria vreodata in relatia noastra cu oricare alte entitati informatiile dvs. cu caracter personal fara a avea acordul dvs. prealabil sau cu exceptia cazului in care aceste actiuni sunt solicitate in baza unei hotarari pronuntate de o instanta de judecata. Informatiile cu caracter personal sunt stocate intr-un mediu securizat pentru date, iar accesul la informatii este limitat la acei angajati care au nevoie sa le administreze. Putem folosi si impartasi informatiile anonime in relatia cu partenerii nostri externi; cu toate acestea, aceasta activitate nu va include niciodata informatiile dvs. cu caracter personal.

In cadrul anumitor sectiuni ale Site-ului, numai persoanele care ne furnizeaza informatiile cu caracter personal solicitate vor putea comanda produsele, programele si serviciile si vor putea participa in alt mod la activitatile si ofertele de pe Site.

Noi si publicitarii nostri putem folosi terte parti pentru a furniza sau prezenta materialele care sunt afisate pe Site-ul nostru si pentru a coordona cercetarea privind materialele care apar pe Site-ul nostru.

Informatiile colectate la momentul imprimarii cupoanelor de pe paginile web

Clientii si publicitarii nostri pot colecta informatiile dvs. cu caracter personal anterior si/sau ulterior oferirii vreunui cupon. Nu detinem niciun control asupra acestei activitati de colectare, si nici nu ne asumam vreo responsabilitate cu privire la colectarea sau folosirea acestor informatii cu caracter personal. Trebuie sa analizati politica de confidentialitate a societatii care colecteaza informatiile dvs. cu caracter personal in cazul in care aveti intrebari privind respectiva activitate de colectare.

In cazul in care intampinati probleme cu imprimarea unui cupon, vi se permite sa comandati un cupon prin posta si/sau sa oferiti o reactie privind problema dvs. Pentru a actiona in acest sens, noi (sau clientii nostri, in cazul in care depuneti cererea prin intermediul lor) vom colecta numele dvs., adresa de corespondenta, adresa de e-mail si alte informatii cu caracter personal pentru a va transmite prin posta un cupon sau pentru a purta o corespondenta cu privire la problema dvs. tehnica. Este posibil sa colectam automat informatii cu privire la sistemul dvs. de operare si motorul de cautare, si sa combinam respectivele informatii cu informatiile dvs. cu caracter personal pentru a diagnostica mai bine problema.

In cazul in care alegeti sa folositi serviciul nostru de referinta pentru a informa un prieten cu privire la cupoanele noastre, va vom solicita numele si adresa de e-mail a prietenului dvs. Vom folosi informatiile pe care ni le furnizati pentru a transmite automat prietenului dvs. un e-mail unic de invitatie pentru a vizualiza cuponul recomandat de dvs. Stergem adresa de e-mail la scurt timp dupa executarea solicitarii dvs. si nu o vom impartasi cu vreo terta parte.

Informatii colectate in alt mod decat in urma imprimarii cuponului

Este posibil sa colectam informatii cu caracter personal pentru a va indeplini solicitarile de oferte si promotii, pentru a va furniza oportunitati promotionale continue si pentru a va transmite reclame si promotii in numele clientilor si publicitarilor nostri. In aceste cazuri, veti fi intotdeauna notificat cu privire la intentia noastra de a colecta informatii cu caracter personal si veti avea posibilitatea de opta sa nu primiti aceste materiale de marketing.

Este posibil sa colectam informatii cu caracter personal in numele clientilor, partenerilor nostri si grupurilor de companii. Vi se va furniza intotdeauna o notificare cu privire la colectarea informatiilor personale si vi se va oferi o legatura catre politica de confidentialitate a societatii care colecteaza informatiile.

Este posibil sa folosim adresa dvs. de IP pentru a va ajuta sa diagnosticati problemele intampinate cu serverul nostru sau pentru a administra Site-ul. De asemenea, este posibil sa urmarim tipurile de motoare de cautare pentru a ne ajuta sa intelegem nevoile vizitatorilor nostri cu privire la schema Site-ului nostru. De asemenea, stocam adresele IP si anumite informatii privind sistemul utilizatorului pentru a preveni abuzurile si fraudele legate de cupoane.

Exista sectiuni optionale ale Site-ului unde formularele care trebuie completate va solicita numele, societatea si adresa de e-mail. Aceste formulare, sau in anumite cazuri e-mailurile pe care le primiti ca urmare a completarii formularelor va dau posibilitatea de a opta pentru a nu primi e-mailuri viitoare de nicio natura de la noi. In cazul in care optati sa primiti comunicari e-mail de la noi, este posibil sa va transmitem informatii cu privire la produsele sau serviciile noastre.

E-mail

Furnizam servicii de marketing prin e-mail. Serviciul nostru permite activitatilor sa transmita e-mailuri in baza aprobarilor catre abonati sau alte persoane care si-au manifestat interesul in sensul primirii de oferte de la terte parti. Clientii nostri pot folosi exclusiv serviciile noastre pentru a transmite e-mailuri clientilor si posibililor clienti care au convenit sa primeasca e-mailuri de la acestia sau de la terte parti in general. Interzicem transmiterea de e-mailuri comerciale nesolicitate (spam) prin intermediul sistemului nostru.

Mentinem listele adreselor de e-mail ale consumatorilor si altor informatii cu caracter personal identificabile colectate in conformitate cu aceasta politica, si de asemenea in numele tertelor parti care colecteaza aceste informatii potrivit propriilor politici de confidentialitate. In cazul listelor tertelor parti, solicitam respectivelor terte parti sa furnizeze sursa numelor si adreselor de e-mail si metoda folosita pentru a captura datele.

Cum pot fi inlaturat din lista de e-mail?

Fiecare e-mail pe care il transmitem contine o modalitate facila si automata care va permite dezabonarea de la primirea acestor e-mailuri pe viitor. Procesam aceste solicitari in cel mai scurt timp, dar intotdeauna in termen de 10 zile. Veti avea intotdeauna posibilitatea de a va inlatura din lista de e-mailuri fara a afecta beneficiile pe care le primiti ca urmare a detinerii calitatii de membru al beforeIshop™. In ceea ce priveste beforeIshop™, va puteti dezabona la orice moment prin autentificare si selectarea optiunii „My Account” (Contul Meu). In cazul in care ati primit un e-mail nedorit de la noi, va rugam sa ne transmiteti o copie a e-mailului cu comentariile dvs. la adresa [email protected]. 

Cookies

Similar majoritatii site-urilor web, Site-ul nostru foloseste cookies. Cookies reprezinta fisiere mici de date care sunt descarcate in calculatorul dvs., pe echipamentul dvs. mobil sau alte echipamente atunci cand vizitati un site web. Cookies determina folosirea Site-ului nostru cu o viteza mai mare si intr-un mod mai facil ajutandu-va sa navigati prin pagini mai eficient, stocand preferintele dvs., si in general, imbunatatind experienta dvs. pe Site-ul nostru. Folosim cookies si alte tehnologii (web beacons, identitatea unica a echipamentului, identitatea utilizatorului si fisiere jurnal) pentru a colecta in mod automat informatii fara caracter personal identificabile, inclusiv:

 • Activitatea privind cuponul (inclusiv solicitari si imprimari).
 • Activitatea privind solicitarea (cum ar fi cautarile efectuate si atributele accesate).
 • Tipul motorului de cautare web.
 • Site-ul web care v-a directionat catre noi.
 • Paginile web pe care le-ati vizualizat pe Site.
 • Reclamele vizualizate si pe care le-ati accesat pe Site.
 • Datele si orele la care ati vizitat Site-ul.
 • Daca v-ati autentificat sau nu.

Exemple de cookie-uri

Regasiti mai jos exemplele de cookies pe care le-am stabilit sau care sunt stabilite de afiliatii nostri in numele nostru. Cookie-urile identificate mai jos sunt guvernate de prezenta politica de confidentialitate.Utilizarea independenta a cookie-urilor de catre afiliatii nostri si de tertele parti nu este acoperita de prezenta politica de confidentialitate, intrucat nu avem acces la sau control asupra acestor cookies. Pentru a va informa in detaliu cu privire la cookies si cum sa le administrati, va rugam sa consultati meniul de ajutor din motorul dvs. de cautare sau sa vizitati http://www.aboutcookies.org/.

Denumire cookie

Descriere cookie

Expirare cookie

Alte observatii

“ASP.NET SessionID”

Sesiune standard ASP.NET. Cookie care apartine deframework.

Finalul sesiunii

Nu poate fi inchisa intrucat reprezinta o sesiune framework.

“BricksSessionInfo”

Identificatorul echipamentului criptat (echipamentul folosit de utilizator pentru a accesa Site-ul) pentru imprimanta destinata cuponului ActiveX in vederea minimalizarii solicitarilor adresate sistemului si posibilitatea ca imprimanta pre-setata sa fie suportata.

Finalul sesiunii

Este solicitata pentru a imprima un cupon folosind programul software printer.exe.

“eulaagree”

Pastreaza evidentele privind actiunea utilizatorului acceptand EULA de la LandingPage.

Expira la 2 luni de la data crearii

Poate fi dezactivata. Experienta utilizatorului se va schimba pentru a solicita intotdeauna utilizatorului sa accepte EULA de pe Landing Page vs. acceptanta unica.

“USerInfo”

Creeaza identificatorul echipamentului (echipamentul folosit de utilizator pentru a accesa Site-ul) pentru aplicatia JavaApplet aferent imprimantei cuponului ulterior acordarii acceptului dvs.

Finalul sesiunii

Necesara pentru a imprima un cupon folosind aplicatia JavaApplet.

“csrftoken”*

Opreste falsificarea solicitarii Cross-site. Abreviat sub forma CSRF (uneori pronuntat similar expresiei englezesti sea-surf) este un tip de bresa de securitate a unui site web prin intermediul careia sunt transmise comenzi neautorizate de la un utilizator care beneficiaza de increderea site-ului web.

In termen de 1 an de la data crearii

Acest cookie ajuta la prevenirea vulnerabilitatilor de securitate.

“eu_cookies”*

Bara antet care auto-aproba utilizatorul in sensul Directivei 2002/58 privind confidentialitatea si comunicatiile electronice, altfel cunoscuta drept Directiva E-Privacy, care reprezinta o directiva UE privind protectia datelor si confidentialitatea in era digitala.

In termen de 1 an de la data crearii

In lipsa acesteia pop-up-ul UE din antet ar fi prezent intotdeauna.

“how_list”*

Afiseaza informatiile de ajutor pentru prima data in ceea ce priveste modalitatea de utilizare a paginii Shopping List (Lista de Cumparaturi).

In termen de 1 an de la data crearii

In absenta acesteia, casuta pentru ajutor va fi deschisa intotdeauna la intrarea pe pagina  Shopping List (Lista de Cumparaturi).

“how_offer”*

Afiseaza informatiile de ajutor pentru prima data cu privire la modalitatea de utilizare a paginii Offers (Oferte).

In termen de 1 an de la data crearii

In absenta acesteia, casuta pentru ajutor va fi deschisa intotdeauna la intrarea pe pagina  Offers (Oferte).

“printed”*

Lista de restrictii care detine informatii cu privire la ce Seturi au fost imprimate de utilizator de pe beforeIshop.

In termen de 1 an de la data crearii

In absenta acestui cookie POD-urile imprimate nu vor fi dezactivate.

“sessionid”*

Identitatea criptata a sesiunii care permite unui utilizator anonim sa creeze o lista si sa interactioneze cu site-ul web. In cazul in care utilizatorul alege sa se autentifice/inregistreze, aceasta identitate a sesiunii si activitatea asociata este ulterior mutata catre contul inregistrat in mod efectiv.

Finalul sesiunii

Un utilizator neinregistrat nu ar putea sa creeze o lista.

* = Aplicabile in mod exclusiv pe site-ul web al beforeIshop

Cum folosim informatiile aferente cookie-urile

Folosim informatiile aferente cookie-urile (precum si informatiile pe care le furnizati atunci cand va inregistrati la noi, precum si informatiile furnizate prin intermediul tertelor parti) pentru a:

 • Opera, mentine si livra cupoanele, reclamele, continutul si ofertele promotionale identificate pe Site.
 • Procesa si inregistra solicitarea pentru cupon si activitatea de onorare a acestuia.
 • Administrarea si stocarea listelor de cumparaturi.
 • Monitoriza eficacitatea campaniilor de marketing.
 • Sisteme de masurare a utilizarii totale (cum ar fi numarul total de vizitatori de pe Site si paginile vizualizate, folosirea aplicatiei si descarcari, si interactiunea cu reclamele).
 • Intelege tendintele de utilizare si preferintele.
 • Imbunatati modul in care arata si lucreaza Site-ul.
 • Imbunatati eforturile noastre de marketing si eforturile promotionale.
 • Va furniza o experienta personalizata pe Site (cum ar fi recunoasterea sistemului dvs., astfel incat sa nu fiti nevoiti sa reintroduceti informatiile pe durata vizitei actuale sau viitoare pe Site).
 • Va furnizeaza promotii de cupoane si reclame personalizate pe si in afara Site-ului nostru.
 • Crea atribute si functionalitati noi.
 • Va furniza reclame care vi se adreseaza in baza activitatii dvs. de imprimare si rascumparare.
 • In alte scopuri de marketing si non-marketing (cum ar fi servicii destinate clientilor).

De asemenea, putem relationa informatiile aferente cookie-urilor de informatiile cu caracter personal identificabile pe care le introduceti pe durata vizitei Site-ului sau in legatura cu un serviciu pe care l-ati solicitat.

Angajamentul nostru fata de securitatea datelor

Folosim masuri de securitate stricte pentru a va proteja impotriva pierderii, folosirii neadecvate si modificarii datelor folosite de noi. Suntem dedicati asigurarii securitatii si drept urmare am instituit proceduri adecvate tehnice, fizice, electronice si organizatorice pentru a proteja toate datele pe care le detinem si pentru a preveni procesarea neautorizata sau ilegala, precum si pierderea sau distrugerea accidentala. CU TOATE ACESTEA, INTRUCAT NU EXISTA MASURI DE SECURITATE PERFECTE SAU IMPENETRABILE, NU PUTEM GARANTA SECURITATEA VREUNEI INFORMATII PE CARE NE-O TRANSMITETI, SI IN CAZUL IN CARE ALEGETI SA NE TRANSMITETI INFORMATII, VA EXPRIMATI ACORDUL CA PROCEDATI IN ACEST SENS PE RISCUL DVS.

In cazul in care v-am oferit (sau in cazul in care ati ales) o parola care va permite accesul la anumite sectiuni ale Site-ului, va exprimati acordul ca sunteti responsabil pentru pastrarea in confidentialitate a acestei parole si ca nu veti impartasi parola dvs. cu alte persoane.

Angajamentul nostru fata de intimitatea copiilor

Protejarea intimitatii copiilor are o importanta deosebita pentru noi. Din acest motiv, nu colectam in mod constient sau nu pastram informatii ale persoanelor cu o varsta sub 16 ani, si nicio sectiune a Site-ului nu este structurata pentru a atrage vreo persoana cu varsta sub 16 ani. In cazul in care aveti sub 16 ani, va rugam sa nu folositi sau sa nu accesati Site-ul la vreun moment sau in orice mod. In cazul in care aflam ca informatii cu caracter personal identificabile ale persoanelor cu varsta sub 16 ani au fost colectate de pe Site fara a fi verificat acordul parental, atunci vom lua masurile necesare pentru a sterge aceste informatii.

Transferul informatiilor dvs.

Datele pe care le colectam de la dvs. pot fi transferate catre, stocate intr-o destinatie aflata in afara Zonei Economice Europene („ZEE”). De asemenea, acestea pot fi procesate de personalul operator din afara ZEE care lucreaza pentru noi, de catre una dintre societatile din grupul nostru, agentii nostri sau furnizorii de servicii si/sau clientii nostri. Vom lua toate masurile rezonabile necesare pentru a ne asigura ca oricare parte care primeste date de la noi in afara ZEE au stabilite proceduri adecvate tehnice, fizice, electronice si organizatorice pentru a proteja toate datele pe care le detin si pentru a preveni procesarea neautorizata sau ilegala a informatiilor dvs. cu caracter personal, precum si  pierderea, distrugerea sau deteriorarea accidentala a informatiilor dvs. cu caracter personal. Prin depunerea datelor dvs. cu caracter personal, va exprimati acordul fata de acest transfer, stocare sau procesare.

Retinerea informatiilor cu caracter personal

Nu vom pastra informatiile dvs. cu caracter personal pentru o perioada mai indelungata decat este necesar pentru scopurile noastre.

Dezvaluirea informatiilor dvs.

Este posibil sa dezvaluim informatiile dvs. cu caracter personal oricarui membru al grupului nostru, ceea ce inseamna sucursalele noastre, societatea noastra primara mama si sucursalele acesteia, astfel cum este definit in sectiunea 1159 din Legea Societatilor din Marea Britanie din 2006.

Este posibil sa va dezvaluim informatiile dvs. cu caracter personal catre terte parti:

 • In cazul in care vindem sau cumparam oricare activitate sau active, caz in care este posibil sa dezvaluim datele dvs. cu caracter personal catre posibilul vanzator sau cumparator al respectivelor activitati sau active.
 • In cazul in care suntem cumparati de sau fuzionam cu o entitate terta parte, ne rezervam dreptul, in oricare din aceste circumstante, sa transferam sau sa cesionam informatiile pe care le-am colectat de la dvs. ca parte a unei astfel de fuziuni, achizitii, vanzari sau in urma altei schimbari a controlului.
 • In cazul in care ne aflam sub obligatia de a dezvalui sau impartasi informatiile dvs. cu caracter personal pentru a respecte oricare obligatie legala, sau in vederea executarii sau aplicarii conditiilor noastre de utilizare http://uk.couponsinc.com/Terms.aspx si alte acorduri; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta Coupons.com Limited, a clientilor nostri sau a altor entitati. Acest fapt include schimbul de informatii cu alte societati si organizatii in scopul protejarii anti-frauda si pentru a reduce riscul de credit.

Accesul la informatiile dvs.

Legea va ofera dreptul de a accesa informatiile detinute cu privire la dvs. Dreptul dvs. de a accesa poate fi exercitat in conformitate cu Legea. Oricare solicitare de acces poate face obiectul unei taxe in valoare de £10 pentru a acoperi costurile noastre cu privire la furnizarea detaliilor referitoare la informatiile pe care le detinem cu privire la dvs.

Schimbari cu privire la politica de confidentialitate

Este posibil sa actualizam aceasta politica la anumite perioade de timp. In cazul in care efectuam modificari ale acestei politici, vom revizui data „Ultimei Actualizari” de mai sus si vom afisa schimbarile aici.

Contactati-ne

In cazul in care aveti intrebari, comentarii sau solicitari cu privire la aceasta politica sau la folosirea informatiilor dvs. cu caracter personal va rugam sa ne contactati la adresa:

[email protected]

Echipa de Confidentialitate

Coupons.com Limited

Landmark House

Hammersmith Bridge Road

Londra

W6 9DP